2 opiniones en “Fraggle Rock”

 1. Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
  Quin peazo de vídeo, Déu meu!!!!!
  Quins records, quina alegria, quin bon rotllo!
  I bé, el del mana-mana no es queda pas curt. Quina altra col·lecció de records! Molt bo el post sobre l’experiment a fer a la feina. Però el cert és que he fet la prova a la seu central d’Arts Gràfiques i Serveis i no he rebut resposta (afortunadament, sinó quin mal rotllo…)

  Ò

  PD: Aquest vespre vaig a veure Ice Age 2. Fa 2 setmanes vaig veure Brokeback mountain i em vca agradar molt, més del que m’esperava. Volver no crec que l’acabi veient perquè, tot i que l’Anna és gairebé tan freak com tu, no li mola l’Almodóvar 🙁

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *