Antònia Font en concert

(traducción semiautomática al castellano aquí, gracias a transledium)

Portada Batiscafo Katiuscas Vinc del concert que els mallorquins Antònia Font han fet a l’Auditori de Girona contagiat de la força i vitalitat que destil·len aquests nois en directe. Només em puc queixar de l’aberració que representa ficar un grup patxanguero i de salta-i-balla en un auditori seriós de música clàssica, quan el lloc ideal per sentir-los és la festa major de qualsevol poble. Em va passar el matex quan fa un parell d’anys vaig anar a veure Fito & Fitipaldis al Palau de la Música Catalana. Disfrutes però alguna cosa no encaixa. Tot i això, els Antònia Font han aconseguit que al final del concert tots ens poséssim dempeus i a ballar les últimes cinc cançons.

Antonia Font

El concert ha començat amb un repàs de moltes de les cançons de l’últim disc Batiscafo Katiuscas, un disc més pop, com homenatge a alguns sons i icones dels anys 80, i més relaxat que els anteriors. Les següents cançons que han tocat, pertanyents al disc anterior Taxi, m’han recordat l’obra mestra que és aquest disc, amb el seu cúmul de referències astronòmiques, científiques, informàtiques i futuristes. El concert s’ha intensificat a partir de la segona hora amb les cançons més fiesteras de tots cinc discos, especialment els tres primers.

Total, ens ho hem passat molt bé, i el següent cop a veure si podem saltar i ballar davant de l’escenari.

CategoríasSin categoríaEtiquetas

5 opiniones en “Antònia Font en concert”

  1. ¡Ui! Diumenge difícil, si fos dissabte potser sí que repetiria.

    La foto promocional és brutal: Dos òrgans electrònics, el Simon, el Rubik i el comanament de l’Scalextric… genial.

    Doncs mira, Mikel, aquesta gent sí que em fa saltar i ¡coi! que encara no anem amb crosses.

  2. Bones, em dic Isa, primerament felicitacions per aquest blog. Em dirigia a tu peruqe no m’he perdut cap concert d’Antònia Font, tinc un projecte en ment, el dia 5 d’abril toquen al teatre Fernando Rojas de Madrid i seria bona idea reunir-nos un bon grup de fans i anarlos a recolzar allà. De moment s’està engendrant la idea.Si us animeu enviu-me un mail a isabregante@yahoo.es i contra mes serem més riurem i més veu farem.

    Gracies per la teva atenció.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.