Insults en català: A

Afram: Golut, que menja molt.
Agarrat: Avar, massa afectat de replegar i de guardar els diners.
Animalot: Persona molt grollera.
Arlot: Home vil, de mala vida
Arna: Persona molt astuta, que fa el seu fet sense donar-ho gaire a conèixer (Cat., Men.).
Atabalat: Poc-seny, el qui obra massa de pressa i sense reflexió

Altres, sense definició: abraçafanals, abusananos, abusanenes, acaparador, acollonit, acuseta, afaitapagesos, aguantaespelmes, aixafabolets, aixecacamises, alçaporro, alcohòlic, alienat, al·lucinat, amargat, ànima de càntir, ànima en pena, apagesat, apardalat, apollardat, arreplegat, artista de barraca, assotacristos, atontat de les bombes, atudacandeles, avortament del dimoni.

¿Quins us agraden més?

Fonts: Aquí i el diccionari.

9 opiniones en “Insults en català: A”

  1. o en se uns quants….

    mariner d’aigua dolça, pirata de safareix, abusananos, bleda solejada, buida ampolles, culdegot, capsigrany, malcardat, ruc, beneit, bretol, àcrata, aixafaguitarres, aixafamerdes, babau, aznar…, astrolopitec, faxenda, bandoler, bastard, batuser, bocamoll, beneitó, titacorcada, titafluixa, titaensupida, cagaelastics, botifler, botorut, brataguer, cabassut, cagabandúrries, «xixarelo», camatort, cagadubtes, camacurt,…….. etc

    1abraç per tot aquell que insulti amb català i, a més a més, ho faci amb estil i molta cultura!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.