7 opiniones en “Buscaminas, la película”

  1. Du rian, Mr.Txap. Per alusions comento el tema del blog. De fet, ja en tinc un de blog. Pero aixo dels blogs s’acosta massa al concepte xarxa social, per tant, interaccio amb humans i no tan humans. Usease, que coneguent la meva condicio particular del rebuig absolut a qualsevol interaccio entre homosapiens, ja et pots imaginar que ara com ara em costa mantenir el blog. De fet, fins i tot em costa de crear-lo fisicament. Ja t’avisare quan sigui l’hora, i fem una festassa…. 😉

  2. És que un blog sense xarxa social és el mateix que el diari de la nena adolescent que escriu sobre els seus nòvios…

    Això, que ja avisaràs.

    Per cert, molt benvingut a aquesta tropa de comentaristes, espero veure’t sovint per aquí.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.