4 opiniones en “Vida celular”

  1. Je, m’agrada saber que , per una vegada, ja coneixia (i de fa molt, més d’un any i mig) un dels vídeos que poses al blog. És una passada, de fet m’extranya que no es facin més vídeos d’aquesta mena, tindríen molta utilitat des del punt de vista educatiu a les facultats de biologia.

  2. És una passada, realment molt xulo. Un xic ràpid per aplicacions didàctiques però veure una cosa així en 3D ho fa tot molt més fàcil (hi podria posar pegues, però no em vull posar tiquis-miquis). Ha valgut molt la pena, gracies!

  3. Xavi, és ben cert que el món dels gràfics 3D està encara poc explotat en la vessant educativa, però comença a haver congressos dedicats exclusivament a cultural heritage, per exemple, on es mostra com eren les ciutats fa centenars d’anys. Encara hi ha molt a dir en totes les disciplines.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.