6 opiniones en “Un Sant Jordi en el exilio”

 1. Per aquestes terres teves no es fa res? Creia que St.George era el patro d’algun dels paisos membre de la UK. A mes, no coincideix tambe que es quan va morir Mr.Shakespeare?
  Mira doncs, ara tens la oportunitat de negoci. Aixo de les roses+llibres li agrada a tothom. Doncs ho importes, montes una empresa que s’encarregui de preparar-ho i publicitar-ho, i a viure!
  Crec que varen fer quelcom similar al Japo un any, i varen tenir mes exit que a Catalunya…..

 2. Mussol, imagino que alguna cosa hi haurà en algun lloc, però res comparable al que passa a Catalunya, on és una veritable festa. Nosaltres pensem anar a passejar al centre aquesta tarda i passar per algunes llibreries. Ja et diré si veig alguna cosa especial, però no ho crec.

 3. Quan jo vaig estar a Oxford, també va ser sant Jordi i li vaig explicar la tradició a una compaña de feina, anglesa, que em va dir que estava molt bé que ho celebréssim, perquè St. Jorge també és el patró d’anglaterra però allà no s’hi fa res. No sé, potser tu veus alguna cosa a Cambridge…

  Feliç St. Jordi també a vosaltres!!

 4. Mira, ya van dos, una de Eva y otra tuya, aunque general me la personalizo. Como le estaba contando a Eva yo lo echo mucho de menos.

  Yo ya le explique la tradicion a Pete, pero como que no pilla la indirecta. Si no se acuerda ni de mi cumple supongo que esto es pedir demasiado!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.