3 opiniones en “Catalunya seen from England”

  1. Bonissim xDDDD Me n’havien parlat d’aquest moment èpic en la TV anglesa (crec que va ser la teva «colega» pinkmei 😉 )
    Macaguns aqui, macaguns alla, el caganer, «la merda de la muntanya no fa pudor encara que la remenis amb un basto», cagadubtes, caga-tió, cagunlou, merdaseca, … i altres joies, com una que m’agrada especialment per la dificultat literal que implica : «mecagun en els claus de crist».

    Som un poble amb la merda com a fet cultural. I això ens hauria d’enorgullir com a catalans. Som diferents, originals, únics.

    No t’extranyi l’adopció com a mascota de la Nessie en el cafeipiti.

    Per cert, a part de la conya, és impressionant com cap dels membres es posa a pensar qui coi son els catalans. Massa sovint pequem d’excés de sentiment d’inferioritat. I hauria de ser tot al contrari, sobretot amb els anglesos. Ens en deuen una, que no ho oblidin, i si ho fan, nomes cal recordar-lis si gaudien menjant ensaimades mentre Catalunya perdia la independència.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *