Una respuesta a “Envirometer”

  1. Genial! Bravo! Al final es diuen veritats, encara que sigui en un format que segurament no crida l’atenció per als qui ho tenen que assimilar.
    La humanitat sóm un producte de la Terra. Si intentem canviar el nostre comportament per anar totalment a favor de la «naturalesa», la caguem. I viceversa. Genials els moments de la superpoblació de conills i els molins de vent.

    Per exemple, jo no reciclo. No em surt dels daixonses. Reciclar implica treure feina a l’empresa que recull deixalles. O no, ja que ells farien reciclatge si no ho fèssim nosaltres? No, val diners. El tema és convèncer als habitants de Springfield que ho han de fer ells, que s’han de comprar contenidors especials, tant per casa com pel carrer, camions especials, llocs especials. Un negoci, com qualsevol altre.

    Resumint, que cal evitar la cobdícia i el sobreproteccionisme del planeta.
    Jo ja fa temps que m’ho he pres com una filosofia. Fer i deixar fer, i molt de respecte al que ens envolta, ja ho veiem com a bo o com a dolent. No som ningú per decidir què es el millor.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *