2 opiniones en “Los estadios del mundial de Qatar 2022”

  1. Impressionant, certament. No entraré ara en algun parell d’aspectes tècnics obvis, que segurament corresponent a necessitats estètiques.
    El que si que trobo impressionant, fins al punt del mal gust, és l’element arquitectònic real, mes que la presentació. La majoria són obres d’art inqüestionables, tot i que caldria veure si després de construir-los, hi quep algú més a l’andorra saudí. La darrera és indignant. Algú s’ha plantejat el consum d’energia d’una bèstia com aquesta? Mentre a Europa canviem l’horari per estalviar (diuen) i a Kyoto & Co. fan les pantomines de torn pel canvi climàtic i l’estalvi d’energia, aquesta gent exploten l’abundància fins a límits indecents i segurament criminals des d’un context macrohistòric i macrohumà. Vejam si els que gaudiu amb això de la pilota i els mascles amb pantalonets curts, hi reflexioneu, i no us quedeu bocabadats, tal i com passa amb la F1 de nits (colmo dels colmos), tot condemnant l’abús més inhumà, i tot boicotejant la visualització del mundial al 22.
    I si us animeu, ja posats boicotejar el fútbol a nivell mundial, i deixar-ho per que hi juguin els nens, els de debó, com els que segurament deuen malviure a no gaires quilòmetres d’aquests estadis estupendus.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *