4 opiniones en “El futuro incierto”

 1. Primer: Utilitzar aquesta BSO és demagògic i demostra manca de cultura cinematogràfica. Una altra cosa seria si el vídeo mostrés com els alumnes que comencen el doctorat ho fan per aconseguir una cadira+despatx, esglaó a esglaó, amb un peu a dins del departament, i s’acaben convertint en el funcionari insuls, gris, apàtic, que arriba a les 11 i se’n va a les 18, i que fot el crit al cel quan li rebaixen un 3% el seu sou. (ah, que va per aqui?… ups, perdò)

  Segon: El personatge dels ulls…. vejam, …. hi torno, com anem de cinema? Què coi hi té a veure? No ho entenc.

  Tercer: 4 anys, que s’acaben ràpid. Cert. Però no és una enganyifa, tothom ho sap que son durs i curts abans de començar. És com tenir una plaça de Lector. Són 5 anys per acumular 8 publicacions indexades. Mola, ets Lector, pero cony, cal apretar de valent, eh? Que després, per molt que siguis col·lega dels compis funcionaris i agregats, si no aconsegueixes l’acreditació o no trobes cap universitat que obri plaça d’agregat, estàs al carrer amb 40 anys i sense experiència laboral. Ei, que això no és la crisi, que sempre ha estat així. Intentar canviar-ho ara, precisament ara, és utòpic (o distòpic si s’aconseguís).

  Quart: 2 mesos de atur. Guai. Sumeu el que implica. Be, això és menys del que vaig perdre jo per que alguns espavilats, sense experiència laboral, varen decidir que volien atur acabada la carrera, encara que fossin 2 mesos. Les beques van canviar i jo vaig passar a cobrar menys, perquè el sistema funciona així. Per descomptat, quan em vaig queixar, quan vaig alegar que se m’hauria d’haver preguntat, o com a mínim donada l’opció d’escollir, se’m va titllar de … be, un ja s’ho imagina. Ei, que si, que el benestar de la majoria. Una majoria que no es va preocupar com jo de fer-se un currículum laboral enmig de la carrera, o entre la carrera i el doctorat, perquè en part, ja es veia a venir com acabaria la cosa.

  Cinquè: La llei diu que després del doctorat, no hi ha res mes. A part, un pot entrar en el sistema, però des de 0, sense que el fet d’haver acabat el doctorat impliqui una plaça. I llavors es comença una progressió laboral relacionada amb el mont docent i d’investigació. Qualsevol altra cosa és la Vila del Pingüí.

  Sisè: La noia aquesta, portava alguna cosa sota la bata?

  Seté: Ei, amb il·lusió!

 2. Bé, faig el que puc, però el cafèipiti és bastant NSFW i últimament a casa prefereixo dormir que passar-me la nit posant-me al dia. Però jo us estimo igual.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *