13 opiniones en “Lectura”

 1. Carles, si lo de «has preguntat lo de les criatures» et refereixes a portar la teva filla, m’agradaria comentar que llegir la tesi és un moment amb certa tensió, i el plor d’un nen pot desencadenar un desastre… kaiskaiskais

 2. Això és una invitacó formal, d’aquelles que no pots refutar dient… ai, no m’e n’havia enterat!
  és que, sincerament… em fa por assistir a una tesi, plena de panya parlant de videojocs, i no entendre un borrall… Consultaré la meva agenda, i si tinc un «hueco» doncs m’hi passo

 3. Gemma, no se si ets conscient que en Txapu ens convida a la tesi a Barna… Jo, per si de cas, no et prometo res. Però et desitjo moooolta sort!!!

 4. Carles, no ho he preguntat, però estic segur que no hi ha una normativa pel cas. La porteu, i si es posa a plorar, sortiu (o surt un). Total, no us perdreu res que pogueu entendre ;). A més, ben dopada no es desperta :P.

  Níniel, gracias, la intención es lo que cuenta :).

  Gemma, la Sílvia té raó, serà a Barcelona, ja ho he actualitzat i he enllaçat el mapa de Google. En qualsevol cas, esteu convidats, que segur que hi ha gent que surt de Girona.

  Gal, les criatures són inevitables, però les botzines i els bongos les deixem per la festa que podem fer a la tarda-nit ¿no? Per cert, busco lloc…

Comentarios cerrados.