Bajada de pantalones

Mis excompañeros de asociación en la Universitat de Girona han hecho hoy una divertida performance para mostrar su indefensión ante la política científica. Ésta es su aportación local ante la manifestación que ha organizado la Federación de Jóvenes Investigadores para mañana en Madrid.

Baixada de pantalons - Cara A

Baixada de pantalons - Cara B

Han aprovechado el acto reivindicativo para presentar las respuestas a las preguntas que les han hecho a los candidatos de los partidos en Girona sobre la carrera investigadora. Aquí podéis ver un resumen de lo organizado y las conclusiones.

M’hagués agradat estar amb vosaltres. Us trobo a faltar :_) .

4 opiniones en “Bajada de pantalones”

  1. A mi també m’hagués agradat estar allí!!! I és que gràcies a la precarietat del sistema, m’he vist «forçada» a marxar a treballar en una altre lloc. Ara cotitzo a la SS, tinc un sou decent, i quan s’acabi el contracte, tindré atur!!… cosa que ens anirà molt bé ja que a partir de setmebre serem 1 més a la família!!

  2. Nosaltres també us trobem molt a faltar!!! Us ho haurieu passat molt bé amb els pantalons avall!!! A més, estem molt contents perquè hem aconseguit dues primeres planes a la premsa local (Diari de Girona i el Punt)!! A veure si serveix d’alguna cosa (si més no a nivell local, a la UdG).

  3. Nosaltres també et trobem a faltar! Segur que haguessis estat a primera fila també ensenyant cuixa! Esperem que aquest destape sigui per bé….
    Una abraçada pels 2!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.