¿Cuál es el titular?

La misma noticia en dos periódicos de ámbito catalán, y en catalán:

‘Papito’, de Bosé, premiat com a millor disc de l’any

Antònia Font, Premi de la Música al Millor Disc Pop

Propongo:

Uno, concurso, a ver quién adivina de qué diario es cada titular.
Dos, debate, ¿cuál es el titular correcto?

10 opiniones en “¿Cuál es el titular?”

 1. Eh, no m’atrebeixo amb el concurs. Però en quant al debat, crec que cap dels dos titulars és correcte, perquè ni un dels dos premis és millor que l’altre, ni van ser els únics premis que es van donar. Així que alguna cosa tipus «Els premis de la música s’han repartit entre artites com tal i tal entre d’altres»… Massa políticament correcte?

 2. Estic d’acord amb les respostes 1 i 2 de’n Charlie, però de titular només n’hi pot haver un, d’aquí la pregunta de’n Txapu, que la gent és mulli.

  Jo crec que l’èxit dels Antònia és més titular. El Miguel Bosé està més que consagrat.

 3. Efectivament, els diaris els ha encertat el Charlie.

  I, també efectivament, com diu el Joan, només pot haver un titolar. La meva opinió va més en la línia de la Sílvia, però ja em mullaré més tard, vull sentir més opinions.

 4. Ja posats, crec quye si n’has de destacar un, ha de ser el més «important», que en aquest cas aniria per Papito… de totes formes, els dos van molt a la seva…

 5. Si els dos diaris són d’àmbit català, les respostes són aquestes:

  1. El Periodico
  2. L’Avui
  3. Cap titular al respecte. Els premis de la música són espanyols, en Bosé és espanyol i els Antònia Font mallorquins.

 6. Dr. G., llavors la teva opción és «la notícia no és important, passem d’ella», ó que no li donin aquests premis a Antònia Font i crear uns premis catalans?

 7. Mmm, va, em pronuncio.

  Personalment, jo trobo més important el premi d’Antònia Font, però bé és cert que el guanyador global ha estat Bosé. El titolar neutre «S’han donat els premis de música tal» no ven, i el políticament correcte seria massa llarg. Així que la solució és difícil. Jo optaria per la teva opció «els premis s’han repartit bla bla», si tingués prou espai.

  El que vull fer notar és que és la mateixa notícia, però llegint els titolars semblen dues de totalment diferents. Conclusió: no us quedeu només amb el titolar; llegiu tota la notícia.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.