Èric, dia 2

Eric

En principio esta tarde ya teníamos que estar en casa, pero la comadrona ha notado en la revisión de la mañana que Èric hacía unos ruidos algo extraños (a mí, más que extraños, me ha parecido una especie de quejido constante y suave, como un murmullo al respirar) y ha llamado a la pediatra, quien ha decidido mantenerle un par de días en observación.

Entonces nos han subido a la sala de arriba, una sala más clínica, la clásica de hospital a la que estamos acostumbrados en España. La putada es que he de volver a casa cada noche, pero por lo demás, prefiero que me hagan un buen diagnóstico aunque sea a costa de estar un par de días más en el hospital.

Por lo demás Èric está bien, sanote y fuerte. Le está costando empezar a tomar pecho, pero parece que esto es lo más normal, tanto la madre como el hijo tienen que aprender a reconocerse.

Pasito a pasito.

Eric y mamá

3 opiniones en “Èric, dia 2”

  1. Déu, és molt maco!!! Quins morritus! Espero que aquests dos dies en observació siguin més per assegurar que per res real. Com que no tinc experiència pròpia, no puc opinar, però suposo que és normal lo de l’alletament. Ja s’aniran reconguent. Me n’alegro moltíssim per vosaltres. Petoooons!

  2. Segur que no serà res, però amb els nadons son sempre molt precabuts. I pel pit ja us ho va dir la Mònica: moooooooooooooooolta paciència i sentit comú!!! Al principi costa, el nen perd pes (el Rai va perdre més d’un 10%) i no passa res. Les llevadores us donaran suport en aquest sentit. Els pediatres en canvi tot ho veuen com un problema a resoldre i a la mínima que se surten de les taules de creixement ja volen donar llet de fórmula. Recomano molt que l’Estela visita el web de la liga de la leche.
    Si té cap dubte allà hi trobarà resposta.

  3. Nosaltres també varem tenir problemilles d’alletatment, l’Isaac va perdre més d’un 10%, però jo em vaig posar molt farruca en donar-li només pit, i durant les primeres 8 setmanes guanyava pes molt a poc a poc, però aquestes últimes 4 ha guanyat més de 300 grams cada setmana, i seguim només amb pit, així que ànmis!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.