5 opiniones en “Pesadilla recurrente”

 1. Sí senyor!, a mi m’ha passat molts cops. Em trucaven i em deien que em quedaven assignatures per cursar… d’EGB! i ho passava fatal.

  Això ens hauria de fer pensar en el funcionament i la pressió del sistema acadèmic en els estudiants, si el mètode de posar constantment a prova a l’alumne és tant bo com creiem com perquè ara d’adults tinguem somnis sobre aquests traumes. Perquè si hi somiem d’aquesta manera és perquè son traumes.

  Tot i que el Rai és encara petit, estem començant a informar-nos sobre el tema de l’escolarització. Sobre altres mètodes d’aprenentatge no tant pressionadors i més efectius que els «convencionals». Més informació al bloc de la meva senyora i a la xarxa 😉

 2. Jo no recordo que em passés amb EGB, però m’ha passat molts cops amb BUP i la Universitat. Fins i tot m’ha passat un cop amb la tesi.

  Jo no crec que sigui tan traumàtic: la classe és un lloc on passes molt de temps a la teva vida, igual que la feina, i és normal somniar amb llocs i experiències viscudes, especialment si tenies pressió tipus exàmens o entregues de projectes. Suposo que el tema és si es pot ser eficient sense pressió. Jo personalment necessito imposar-me una data límit per acabar alguna cosa. Els examens fan la seva feina en aquest sentit.

  Igualment escoltaré el que la teva senyora hagi de dir al seu blog.

 3. Hola Alex, diria que és millor ser eficient perquè t’agradi que perquè tinguis pressió. I tampoc és necessari ser eficient, les coses es poden fer tranquil.lament, sense pressions, sense presses. Aquest model productiu està fent molt de mal a la societat i més encara quan el traslladem a d’altres àmbits (com l’escola).
  Una abraçada

 4. doncs jo mai he somiat tornar a claseo tenir que tornar o res per l’estil… curios… suposo que el fet de que em pases la majoria del meu temps d’escolarització castigat al passadis i deu tenir quelcom a veure jejeje

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.