8 opiniones en “¿Qué es esto?”

  1. Pingback: Bitacoras.com
  2. Pingback: ¿Qué es esto?
  3. Crec que podria fer un assaig extensissim al respecte. Intentaré resumir. Primer, la part tècnica. Calen 5 minuts de vídeo per això?. Calen 3 minuts i mig de vídeo per l’entrada i sortida? No acabaré mai d’entendre aquests mini-curts.
    Segon, la part moral. A nivell personal, com a fill no em passarà mai. Com a pare, crec que tampoc. Jo no hagues passat de les 3 vegades. Si amb 3 vegades no n’hi ha hagut prou, hi han dos possibilitats. O ets un mal pare/orador, o el nen t’acollona. En qualsevol dels casos, cal abandonar el projecte de comunicació.
    De fet, el missatge em toca una mica força el voraviu, ja que mostra aquest afany per els homes en tenir fills per que et cuidin quan siguin grans. O sigui, que el nen et martiritza amb la pregunteta 21 vegades? Calma, que ja li faràs pagar quan sigui gran. Egoisme en el seu mes pur estat. I la llàstima es que la majoria (i repeteixo, majoria, no totalitat) de gent te fills siguent aquest un motiu de gran pes. Txap, no si et trobes en aquesta fase com a pare (massa aviat per que xerri tant, no?), pero pel cas de la meva filla, pregunta, i si el principi de la resposta no li agrada/interessa/satisfà, em gira l’esquena i s’en va. Em sento tremendament orgullós. I espero no veure-li gaire el pel quan sigui gran. I per a la resta d’humans, més sentit comú i menys missatges en envoltoris de caramel.

  4. Me ha encantado porque la historia que cuenta tiene mucho que ver con algo a lo que desde hace mucho tiempo le doy vueltas: hasta qué punto las personas con problemas mentales son conscientes de éstos o si éstos son simplemente trastornos de comportamiento… Bueno, cosas mías. El caso es que me ha gustado mucho y tiene una fotografía tremenda.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.