Cuidado con los gremlins

Hace unos días una amiga de Estela se fue durante dos meses a Noruega a acompañar a su marido en una estancia de investigación. Como tienen un niño de la misma edad que Eric, Estela decidió regalarle unos cuantos DVD’s con programas infantiles, incluyendo las dos temporadas de Pocoyó (algo más de 100 capítulos). El resto de la historia nos la ha contado esta amiga en un mail:

Hola Estela:
Como estan? como esta Eric? espero que esten super bien.

[… (todo bien en Noruega y tal)…]

Te queria agradecer nuevamente por los videos, me salvaste la vida!! porque no tenemos television, asi que cuando esta muy aburrido le pongo los videos.
Eso si me llamo la atencion uno de los capitulos de Pocoyo titulado «Pocoyo es unico» porque estabamos hoy viendolo con Albertito y justo fuimos al bano a sacar la ropa que habia lavado y escucho una musica como tecno, lo encontre raro vine a comedor a ver que era esa musica y ese capitulo es un video porno!!! ja,ja,ja. Me rei tanto, te aviso por si acaso estas viendo los videos con Eric no se vayan a llevar una sorpresa, ja,ja,ja. menos para que lo veas con invitados. ja,ja,ja.
Pero a parte de ese particular video, estan geniales los otros, Albertito nunca habia visto la pantera rosa y le encanto queda como hipnotizado cuando lo ve, bueniiisimo.

Lo hemos comprobado en nuestra copia y es cierto. Pasó desapercibido porque tiene el mismo tamaño que los demás y el mismo formato en el nombre. En concreto es el E1T48.

Así que cuidadín, cuidadín, que ya saben, «Pocoyó es único» sí que es único.

10 opiniones en “Cuidado con los gremlins”

 1. Què fort. Ahir mateix ens va passar el mateix amb un capítol de House (Black hole es deia XD ).
  Suposo que el capítol de Pocoyo en qüestió era baixat de la xarxa, perquè si fós comprat (com sembla al principi del teu relat) seria per morir-se XD

 2. Per que després ens inundin amb missatges sobre lo perillós que es que els nostres fills naveguin sols per la xarxa. Home, com a mínim, fes-hi una ullada per sobre. Jo ja ho vaig fer en el seu temps pel Pocoyo, el Fraguel i el Pingu, i ara ho estic fent per la Maya, el Calliou i el Mickey. Se que és temps, pero crec que val la pena, sobretot després d’aquesta experiència.

 3. Tinc una coneguda que li va passar un cas d’aquests. A l’endemà la nena li preguntava per que aquella senyora es menjava aquella substància blanca que li sortia d’aquell senyor. Suposo que cadascú té els arguments que te per sortir de situacions complicades, pero a mi em resultaria molt mes fàcil dir que aquell senyor ha matat a l’altre per que era un paio dolent, que feia mal als altres. Si som capaços d’ensenyar als nens al fill de 10 amb claus atravessant-li les mans i peus i tot ensangonat, per després demanar-lis que en facin dibuixos a l’escola, també hauriem de ser capaços de sentir-nos més còmodes amb una víctima per tret de bala que no amb un blow job de ciència ficció

 4. Així, Mussol, senzillament es tracta d’evitar preguntes incòmodes, ¿oi?. Com és molt més fàcil donar una resposta simplista en el tema violència, i com és molt difícil parlar de sexe amb els fills, millor que vegin violència. És clar.

  Doncs el que jo tinc clar és que la violència genera violència i el sexe, senzillament, no el començaran a entendre fins a la preadolescència.

  En qualsevol cas, que un dia vegin accidentalment alguna cosa, no és dolent. El problema és estar submergit en un ambient violent o sexual (especialment si són ells mateixos que ho pateixen).

  PD: Sé que has tret el tema de Crist per provocar, però aquí crec que tots els habituals estem d’acord que un paio crucificat no és model per ningú.

 5. Doncs Àlex, precisament de la resposta d’en Mussol se n’extreu un rerefons força catòlic. De fet el sexe ha estat tant perseguit gràcies a les religions monoteistes, contràriament a la violència, que tot sovint han fet servir com a arma.

 6. Precisament perquè el conec sé que ho ha dit per provocar, no a mi, que també em coneix, sino als lectors despistats que passin per aquí, o a tu, que no et coneix ;).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *