3 opiniones en “El dragón en el garaje”

  1. Mare de 10 senyor…. ara resultarà que el Sr.Iker és un xarlatà (que ho és fora del seu context). Doncs el Sr.Sagan tampoc es queda curt, altrament ni sabriem el seu nom. Recordem que va morir mentre rodaven/montaven Contact. Si es que …..
    En el fons, el que importa és que una persona té tot el dret del món de veure dracs verds al seu garatge, i explicar-ho a tot el món. Qui se’l cregui segurament serà més feliç. I qui no se’l cregui, millor que tingui altres coses espectaculars al garatge. I si vol, que ens l’expliqui. M’agraden les històries.

  2. Muy malo el vídeo, pero muy bueno a la vez, qué cosas. He leído el comentario anterior y voy a quedarme con que mi desconocimiento del catalán me lleva a engaño, que una tiende a pensar mal demasiado pronto.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.