2 opiniones en “Los estadios del mundial de Qatar 2022”

  1. Impressionant, certament. No entraré ara en algun parell d’aspectes tècnics obvis, que segurament corresponent a necessitats estètiques.
    El que si que trobo impressionant, fins al punt del mal gust, és l’element arquitectònic real, mes que la presentació. La majoria són obres d’art inqüestionables, tot i que caldria veure si després de construir-los, hi quep algú més a l’andorra saudí. La darrera és indignant. Algú s’ha plantejat el consum d’energia d’una bèstia com aquesta? Mentre a Europa canviem l’horari per estalviar (diuen) i a Kyoto & Co. fan les pantomines de torn pel canvi climàtic i l’estalvi d’energia, aquesta gent exploten l’abundància fins a límits indecents i segurament criminals des d’un context macrohistòric i macrohumà. Vejam si els que gaudiu amb això de la pilota i els mascles amb pantalonets curts, hi reflexioneu, i no us quedeu bocabadats, tal i com passa amb la F1 de nits (colmo dels colmos), tot condemnant l’abús més inhumà, i tot boicotejant la visualització del mundial al 22.
    I si us animeu, ja posats boicotejar el fútbol a nivell mundial, i deixar-ho per que hi juguin els nens, els de debó, com els que segurament deuen malviure a no gaires quilòmetres d’aquests estadis estupendus.

  2. Es de coña, ¿no te parecen todos exactamente el mismo estadio rectangular con distinta carcasa?

    Misma forma, misma altura, mismas gradas, mismos palcos, mismo todo…

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *